Echte gietijzeren terrashaarden: nergens goedkoper!
0
Winkelwagen
€ 0,00
+ /

Terrashaarden kopen

Terrashaarden kopen

​Bij Terras Haarden.com kunt een diverse terrashaarden kopen. De terrashaarden van Terras Haarden.com zijn van goede kwaliteit en worden verkocht voor de beste prijs. Terras Haarden.com heeft diverse modellen op het gebied van terrasverwarming. Wij hebben niet alleen terrashaarden, maar ook kachels en heaters. Wij hebben de producten om uw tuin en terras optimaal te laten verwarmen en u te beschermen tegen de frissere temperaturen. Terrashaarden kopen hoeft niet moeilijk te zijn. Bij Terras Haarden.com kunt u eenvoudig bestellen. We vertellen u graag meer over onze producten, de materialen en hoe u het beste een terrashaard kan inzetten. Persoonlijke voorkeur en smaak is belangrijk bij ons.Weergave:
 


Bezig met laden...
119,00 182,00
Tuinhaard Juno
Tuinhaard Juno is een mooie gietijzeren tuinhaard voor de compacte tuin.
54,95 85,00
112,00 130,00
199,00 269,00

Waarom een terrashaard?

Uw woning en tuin wordt steeds meer gezien als een geheel. Wat begon als een simpele tuin wordt omgetoverd naar een luxe zithoek. Als u een terrashaard aanschaft krijgt deze luxe zithoek een extra dimensie. Veel terrashaarden van Terras Haarden.com kunnen worden gebruikt als barbecue. Zo heeft u niet alleen mooi terras, maar wordt de zithoek gezien als buiten keuken samen met de terrashaard. De terrashaard kan dus multifunctioneel worden ingezet. Naast het lekker bakken en braden van een mals stukje vlees of vis, verwarmt de terrashaard u en uw gezelschap. U hoeft niet meer naar binnen als het kouder wordt en de dikke truien en dekentjes kunt u weglaten. U steekt simpelweg de terrashaard aan en u geniet van een heerlijk rustgevend vlammenspel en knisperend houtvuur. U kunt even tot rust komen of gezellig borrelen samen met familie of vrienden. De zwoele zomeravonden hoeven niet te stoppen als het frisser wordt. U kunt tot de late uurtjes nog heerlijk genieten. Daarnaast kunt u ook de terrashaard prima aanzetten in het najaar of in de nazomer. Zo heeft u het hele jaar door profijt van een terrashaard. Een terrashaard kan in diverse materialen geleverd worden, zoals gietijzer, beton en staal. Gietijzer is erg duurzaam en geleidt warmte goed. Beton is veelzijdig in kleuren en staat mooi in een klassiek interieur. Staal is gecoat met een hittebestendige lak en gaat ook lang mee.

Terrashaarden kopen en bestellen

​Bent u enthousiast geworden? Bestel dan nu op onze website uw terrashaard en profiteer! Bent u nog niet zeker van welk model het beste bij uw interieur past? Bel ons gerust op. Telefonisch vertellen wij u hoe u het beste een terrashaard kan inzetten en geven we u graag tips. 


Contact opnemen?

Terras-Haarden.com
Kortakker 9
4264 AE  Veen

E-mailinfo@terras-haarden.com
Telefoon: 0416 745469

KvK. 53805461
IBAN. NL53RABO0166291439
BTW. NL204048291B01

Vuurtafels nodig?

Op zoek naar vuurtafels? Bezoek dan onze vuurtafel webshop!
vuurtafel

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Hoger in Google door internet marketing bureau HV Media.